4moms

mamaRoo® Sleep - Birch

6.495 SEK

Färg

 • Beskrivning

   

  4moms® mamaRoo sleep™ är en innovativ babysäng/babyvagga som använder samma rörelsemönster som 4moms mamaRoo® babygunga för att hjälpa bebisen att somna och sova gott.

  Babysängen har naturliga rörelser som är rogivande och lugnande för bebisen. Med några enkla knapptryck, eller via appen i er smartphone, väljer ni mellan 5 olika rörelsemönster som alla är baserade på hur föräldrar rör sig när de bär och vaggar sitt barn. 5 olika hastigheter gör det lätt att hitta den perfekta kombinationen som bebisen älskar. Välj mellan 4 olika ”white noise” melodier för extra effekt (regn, havsljud, fläkt och shhh).

  Vaggan styrs enkelt via bluetooth och en kompatibel smartphone. I appen finns även en timer för att etablera en bra nattningsrutin och förbättrad sömn. 

  Vaggan/sängen går att justera i höjd, har mesh tyg för optimal ventilation samt ger föräldrarna visuell uppsyn över barnet. Madrassen är fast i materialet och vattenresistent. Allt för att både föräldrar och barn ska kunna sova tryggt.

  Vaggan används från nyfödd tills barnet kan resa sig upp på armar eller knän, eller när de når maxvikten på 11 kg. Lakan till madrassen medföljer. Gungan drivs med medföljande nätverksadapter, inga batterier behövs.

  4moms® mamaRoo sleep™  är enkel att montera och inga verktyg behövs. Lakanet går att tvätta i maskin och vaggans tyg kan torkas av med fuktig trasa och mild tvål om fläckar uppstår.

  Tillbehör som säljs separat: lakan samt en smart förvaringskorg att fästa under vaggan. Perfekt för att förvara bebisens saker i.

  Mått: 

  Med benförlängare:

  L:84cm B: 61cm H:99cm

  Utan benförlängare:

  L:86cm B: 61cm H: 88cm

  Vikt: 13,6kg

   

   

 • Specifikation

  Tullkod: 9403202000

  Färg: Vit

  Storlek: One Size