Tommee Tippee

CTN Elektrisk Flaskvärmare - 42323751

559 SEK
  • Beskrivning

    Det är inte förvånande att bebisar föredrar maten vid kroppstemperatur eftersom det är det som känns mest naturligt för dem.

    barnmatsvärmare låter dig värma ditt barns mat till den perfekta temperaturen på så lite som 4 minuter*.

    Utrustad med en knapptryckning och tre inställningar kan du välja att värma från kylskåpstemperatur, rumstemperatur eller för att hålla barnmaten varm.

     

    Kompatibel med ett brett utbud av märkesnappflaskor. Easiwarm-värmaren räknar automatiskt ut den optimala uppvärmningstiden baserat på den inställning du väljer och flaskans starttemperatur.

    Gradvis, skonsam uppvärmning hjälper till att bevara smaken och de viktiga näringsämnena i ditt barns mat samt värmer upp den till en behaglig kroppstemperatur som känns naturlig för barnet.

    Det hjälper också till att förhindra heta fläckar som kan bränna ditt barns mun. När uppvärmningen är klar, ta helt enkelt bort flaskan från värmaren och undvik att röra vid vattnet inuti.

     

    *Uppvärmningstiderna beror på kapacitet och starttemperatur på maten. Uppvärmningstiden på 4 minuter är baserad på uppvärmning av en 150 ml portion mjölk från rumstemperatur (20°C)

  • Specifikation

    Tullkod: 8516797090