NUK

NUK for Nature Nappflaska 150 ml Beige

139 SEK

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  NUK for Nature Bottle Cream  150ml är en wide-neck flaska av hög kvalitet. Tack vare den breda öppningen är det enkelt att hälla i både vätska och pulver utan att spilla.
  Dinappen är anatomiskt utformad och har ett extra brett och mjukt läppstöd samt flera små dricksöppningar – precis som mammas bröst.
  Anti-kolik ventil ger ett naturligt flöde utan att behöva pausa, vilket minimerar risken att barnet sväljer luft när de äter.

   

  NUK Temperature Control Indicator är en praktisk funktion som visar när vätskan har rätt temperatur: om vätskan är för varm blir den blå indikatorn vit.

   

  NUK for Nature-serien är tillverkad av naturliga råvaror* och är de första riktigt hållbara silikonprodukterna på marknaden.
  Från råvaror till energieffektiv produktion med förnybar energi, NUK optimerar allt för att NUK for Nature ska vara klimatvänligt och lämna minimala koldioxidavtryck.
  Istället för fossilbaserad metanol använder man biometanol som framställs av t ex gräsklipp. 
  Råolja ersätts av tallolja, som är en biprodukt från skogsbruket.
  Fossilolja ersätts av återanvända matoljor.
  Naturligtvis är produkterna BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN-14350. Dessutom är de 100% tillverkade i Tyskland.

  Finns i två storlekar: 150 ml (inkl. dinapp stl S) och 260 ml (inkl. dinapp stl M).

   

  NUK for Nature-serien innehåller även nappar, dinappar samt pipmugg.

   

  • 150ml
  • Tillverkat av naturliga råvaror
  • Förpackning i 100% FSC-certifierat papper
  •  BPA-fri
  •  Tillverkade i Tyskland

   

  * Detta är material som kan spåras tillbaka till naturliga råvaror genom den ISCC PLUS (plast) och RedCert (silikon) certifierade massbalansprocessen.

 • Specifikation

  Tullkod: 39249000

  Färg: Creme

Populära produkter