Tommee Tippee

Perfect Prep Machine - Mjölkersättningsmaskin - Svart

1.899 SEK

Färg

 • Beskrivning

  När din bebis är hungrig behöver du en flaska snabbt! Med Perfect Prep Original-maskinen behöver du inte längre vänta på att vattenkokaren ska koka och att vattnet ska svalna.

  Denna drömmaskin levererar ersättning till kroppstemperatur på bara 2 minuter! Det är 10 gånger snabbare än att använda en vattenkokare!

   

  I förpackningen ingår:

  1 st Perfect Prep Machine
  1 st Perfect Prep Filter
  1 st Tommee Tippee nappflaska 150 ml
  1 st Dinapp stl 1
  1 st förvaringslock till flaskan

   

  Perfect Prep gör uppvärmningen snabb och enkel. Den fungerar med alla märken av mjölkersättning i pulverform och har en justerbar bas för att passa olika flaskformer och storlekar.

  Steg 1: Vrid på ratten för att ställa in matningsstorleken från 120 ml till 325 ml, tillsätt din ersättning i nappflaskan och placera flaskan på stativet.

  Steg 2: Tryck på strömbrytaren för att släppa en första "hot-shot" av vatten i din flaska. Vid 70°C dödar detta bakterier som kan finnas i ersättningen och hjälper också till att lösa upp pulvret snabbt och enkelt.

  Steg 3: Skruva på locket på flaskan och skaka väl. Skruva av locket och sätt tillbaka din flaska på stativet. Tryck igen för att fylla på med det återstående kalla vattnet.

  Resultatet – nappflaskan är redo så att du kan mata ditt barn direkt.
   

  Din Perfect Prep Machine är designad för användning med vatten direkt från kranen. Från utsidan kan det antibakteriella filtret Perfect Prep likna andra vattenfilter, men det är det inre antibakteriella membranet som gör skillnaden. Detta filtreringsmembran är designat för att ta bort bakterier och föroreningar som kan hittas i vatten för att säkerställa att det är rent och säkert precis som kokt vatten från en vattenkokare. Andra standardvattenfilter kanske inte inkluderar detta antibakteriella system så dessa tar INTE bort bakterier. När det testades mot andra konkurrerande vattenfilter gav vårt filter de tydligaste resultaten. För att vara säker på att du är skyddad från bakterier är det viktigt att du använder våra antibakteriella filter i din maskin. Observera att även om de varierar i utseende, kommer de att fungera likadant om de är Tommee Tippee-märkta.

 • Specifikation

  Tullkod: 8516797090

  Färg: Svart

  Storlek: One Size