Tommee Tippee

Tommee Tippee Healthcare Kit

343 SEK (429 SEK)
 • Beskrivning

  Tommee Tippee Healthcare Kit innehåller alla nödvändiga produkter som behövs för att ta hand om ditt barns hygien, redan från födseln. Dessutom snyggt förvarat i en praktisk väska. Perfekt för användning hemma eller när ni är på resande fot. 

  Digital oral termometer: Den digitala orala termometern har hög precision och ett automatiskt varningsljud vilket gör att du snabbt och bekvämt kan mäta barnets temperatur. Levereras med 1x LR41 alkaliskt batteri. 

  Nässug: Med vår nässug kan du snabbt och enkelt suga upp slem från barnets näsa för att underlätta för små barn som inte kan snyta sig. 

  Nagelsax: Vår nagelsax har rundade ändar för extra säkerhet och är designad för att ha precis rätt storlek och form för barns små naglar. Dessutom är handtagen lätta och bekväma att hålla i, vilket hjälper dig att klippa naglar enkelt och säkert. 

  Nagelklippare: Säker och lätt att använda. Det gjutna handtaget ger ett stabilt grepp och de skonsamma, rundade kantklipparna är designade speciellt för små naglar.

  Nagelfil: 2 st nagelfilar för att undvika vassa naglar.

  Kam och borste: Vår babyborste har mjuka borst och kammen har rundade kanter, båda skonsamma mot ditt barns känsliga hårbotten.

  Tandborste: Du bör börja borsta ditt barns tänder så fort de börjar synas, vilket kan vara redan vid 6 månaders ålder. Vår tandborste har mjuka borst som är perfekta för det lilla barnets känsliga tänder och tandkött.

  Väska: Innehållet förvaras smidigt i en kompakt, avtorkbar och vattentät väska som försluts med dragkedja.

 • Specifikation

  Tullkod: 9605000000