NUK

NUK for Nature 0-6 mån - Creme

95 SEK (119 SEK)

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  Pacifier NUK for Nature är en napp som består av mer än 98 % naturliga råvaror. För de fasta delarna används ekologiskt hållbar plast* och den mjuka nappen är gjord av rent naturgummi. En helt växtbaserad och förnybar råvara som är extra flexibel och känns mjuk och varm, likt mammas bröst. Det naturliga ursprunget är oberoende certifierat.
  Från råvaror till energieffektiv produktion med förnybar energi, NUK optimerar allt för att NUK for Nature ska vara klimatvänligt och lämna minimala koldioxidavtryck.
  Naturligtvis är napparna BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1400. Dessutom 100% tillverkade i Tyskland.

  Den ursprungliga NUK-formen är också inspirerad av naturen: rund upptill och platt undertill. Så NUK for Nature-napp trycker sig mot gommen och lämnar utrymme för tungan. De accepteras också av 95% av bebisarna, är särskilt amningsvänligt och orsakar inte snedställning av tänder eller käkar.**

  Av dessa och många andra skäl är NUK for Nature rekommendationen från medicinska experter** – och favoriten hos klimatmedvetna föräldrar.
  Av säkerhets- och hygienskäl, byt ut latexnappen efter 1–2 månaders användning, eller om de börjar bli klibbiga.

   

  •    2 st/förpackning

  •    Storlek 1 0-6 månader

  •    Rekommenderas av medicinska experter
  •    98 % naturliga råvaror – består av mer än 98 % naturgummi och hållbar plast
  •    Förpackning i 100% FSC-certifierat papper
  •    BPA-fri
  •    Tillverkade i Tyskland

  nuk banner_sv.png

  Vetenskapligt bevisat: NUK nappar är bäst för tänder, käke och gom!
  I en oberoende forskningsstudie utförd av University of Minho i Portugal har napparna från NUK fått bäst i test på grund av sin ortodontiska form.

  Den 3 år långa forskningsstudien (2019-2022) är gjord med hjälp av datasimulering där man kan se hur stort tryck de olika formerna på sugnappar ger.
  Studien visar att sugnappar från NUK har minimal påverkan på både framtänder och kindtänder samt ger minst tryck i gommen av alla testade nappar.

  Detta ger minskad risk för deformerad gom och bettfel såsom t ex öppet bett, korsbett eller utstickande framtänder.

   

  * Detta är material som kan spåras tillbaka till naturliga råvaror genom den ISCC PLUS (plast) och RedCert (silikon) certifierade massbalansprocessen.
  **Oberoende marknadsundersökning, Tyskland, 2017

   

 • Specifikation

  Tullkod: 40149000

  Färg: Vit