NUK

NUK for Nature 0-6 mån - Green

95 SEK (119 SEK)

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  NUK for Nature napp har en sköld i hållbart producerad plast och mjuk sugdel av silikon.

  Hela NUK for Nature-serien är tillverkad av naturliga råvaror* och är de första riktigt hållbara silikonprodukterna på marknaden.

  Den ursprungliga NUK-formen är också inspirerad av naturen: rund upptill och platt undertill vilket gör att nappen trycker sig mot gommen och lämnar utrymme för tungan. De accepteras också av 95% av bebisarna, är särskilt amningsvänligt och orsakar inte snedställning av tänder eller käke**.
  Av dessa och många andra skäl är NUK for Nature rekommendationen från medicinska experter** – och favoriten hos klimatmedvetna föräldrar.

  Naturligtvis är produkterna BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN-1400. Dessutom är de 100% tillverkade i Tyskland.

  NUK for Nature-serien innehåller även nappflaskor och pipmuggar.

   

  •    2 st/förpackning
  •    Storlek 1: 0-6 månader
  •    Förpackning i 100% FSC-certifierat papper
  •    Tillverkade i Tyskland
  •    Rekommenderas av medicinska experter

   

  banner_sverige.png

  Vetenskapligt bevisat: NUK nappar är bäst för tänder, käke och gom!
  I en oberoende forskningsstudie utförd av University of Minho i Portugal har napparna från NUK fått bäst i test på grund av sin ortodontiska form.

  Den 3 år långa forskningsstudien (2019-2022) är gjord med hjälp av datasimulering där man kan se hur stort tryck de olika formerna på sugnappar ger.
  Studien visar att sugnappar från NUK har minimal påverkan på både framtänder och kindtänder samt ger minst tryck i gommen av alla testade nappar.

  Detta ger minskad risk för deformerad gom och bettfel såsom t ex öppet bett, korsbett eller utstickande framtänder.

   

  * Detta är material som kan spåras tillbaka till naturliga råvaror genom den ISCC PLUS (plast) och RedCert (silikon) certifierade massbalansprocessen.
  **Oberoende marknadsundersökning, Tyskland, 2017

 • Specifikation

  Tullkod: 40149000

  Färg: Grön