Tommee Tippee

Tommee Tippee Microwave Steriliser White

559 SEK
 • Beskrivning

  Att ha rena, steriliserade flaskor redo inför varje matning är en viktig del av att ta hand om ditt barn. 
  Tommee Tippee Microwave Steriliser ger dig ett snabbt och enkelt sätt att skydda ditt barn från skadliga bakterier och virus†.

  Ju mindre tid du behöver lägga på att förbereda dina flaskor, desto bättre. Med denna mikrovågssterilisator kan du sterilisera upp till 4 nappflaskor på bara 4 minuter**, vilket säkerställer att du har matningsklara flaskor till hands, när som helst.

  Tack vare en unik och kompakt design med väldigt få delar, är sterilisatorn lätt att rengöra och förvara. Locket fungerar som en platsbesparande steril yta som kan vändas och användas för montering av flaskor. 

  Tommee Tippee Microwave Steriliser är fri från kemikalier och steriliserar dina flaskor och tillbehör med 100% naturlig ånga.

  Häll 200 ml vatten i basen, placera nappflaskor och tillbehör i brickan, sätt tillbaka locket ordentligt och sätt in mikrovågsugnen. Ångan kommer in även på de mest svåråtkomliga ställen, steriliserar alla delar och dödar 99,9% av alla skadliga bakterier som kan finnas kvar i flaskor, dinappar, bröstpumpar och andra tillbehör även efter noggrann tvätt.

  Om man låter locket vara ordentligt stängt efter steriliseringen håller sig innehållet sterilt i upp till 24 timmar*, så att du kan sterilisera dina flaskor och andra tillbehör i förväg. 

  Tommee Tippee Microwave Steriliser rymmer 4 flaskor samt tillbehör. 
  Kompakt design, stor nog att rymma flera nappflaskor och tillbehör men är endast 24 cm bred. Den är designad för att passa de flesta vanliga mikrovågsugnar och tack vare sin kompakta storlek och låga vikt fungerar den även bra att ta med på resan.

  Kompatibilitet: Denna mikrovågssterilisator fungerar bäst med Tommee Tippee-produkter, men kan även passa nappflaskor, nappar, bröstpumpar och tillbehör från andra märken. 


  †Testad mot Coronavirus och Influensa H1N1 (testad enligt EN 16777).

  *När steriliseringscykeln är klar, ta antingen bort innehållet och använd omedelbart eller lämna locket stängt och innehållet förblir sterilt i upp till 24 timmar.
   **Baserat på 750-1000W mikrovågsugn. Steriliseringstiderna kan variera beroende på mikrovågseffekten.

 • Specifikation

  Tullkod: 3924100090