Tommee Tippee

Tommee Tippee Pipmugg 190 ml Grön

119 SEK

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  Tommee Tippee Superstar pipmugg 190 ml är speciellt designad för ditt barns första klunkar. En smidig pipmugg för de allra minsta, som hjälper barnet att utveckla tipp- och drickfärdigheter samtidigt som den förhindrar spill.

  Lätt att rengöra och sterilisera, kan diskas i diskmaskin.

  Denna mugg har en smart tvådelad ventil som gör att vätska lätt kan rinna genom drickpipen när ditt barn vill dricka, men håller muggen helt spillsäker mellan klunkarna. 
  INTELLIVALVE är en unik anti-spillteknik som garanterar att den här muggen är helt spillsäker. Eftersom den tål inre tryck så läcker inte muggen även om den vänds upp och ner eller skakas. Vår unika ventil både tätar och reglerar vätskeflödet, för att stoppa läckage och för att säkerställa att det är lätt för barnet att dricka. 

  Hygien är viktigt och därför använder vi BACSHIELD antibakteriell teknologi. BACSHIELD är en vanlig silverjonteknologi som ger antibakteriellt skydd mot oönskade bakterier, en välkänd metod utan skadliga effekter. Denna teknik förhindrar tillväxt av oönskade mikrober som kan orsaka produktnedbrytning, missfärgning, fläckar eller lukt. Detta uppnås genom att silverjoner blandas i materialet som drickpipen är gjort av*, vilket förhindrar mikrober från att föröka sig. 

  Rekommenderas från 4 månader.

  Alla våra produkter är fria från BPA, BPS, PVC, ftalat och nitrosamin. 

  *Oberoende laboratorietester visade en minskning av bakterier med 99,9 % efter 24 timmar. 
  **Den halvmjuka delen av pipen innehåller silverfosfatglas, testat enligt ISO 22196-standard.

 • Specifikation

  Tullkod: 3924100090

  Färg: Grön