Tommee Tippee

Tommee Tippee Pipmugg 300 ml Pink

103 SEK (129 SEK)

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  Tommee Tippee Superstar pipmugg 300 ml är speciellt designad för ditt barns första klunkar. Den hjälper ditt barn att utveckla tipp- och drickfärdigheter samtidigt som den förhindrar spill.

  Lätt att rengöra och sterilisera, kan diskas i diskmaskin.

   Denna pipmugg har en smart tvådelad ventil som gör att vätska lätt kan rinna genom pipen när ditt barn vill dricka, men håller muggen helt spillsäker mellan klunkarna.
   INTELLIVALVE är en unik anti-spillteknik som garanterar att den här pipmuggen är helt spillsäker. Eftersom den tål inre tryck så läcker inte muggen även om den vänds upp och ner eller skakas. Vår unika ventil både tätar och reglerar vätskeflödet, för att stoppa läckage och för att säkerställa att det är lätt för barnet att dricka. 
   

  Hygien är viktigt och därför använder vi BACSHIELD antibakteriell teknologi. BACSHIELD är en vanlig silverjonteknologi som ger antibakteriellt skydd mot oönskade bakterier, en välkänd metod utan skadliga effekter. Denna teknik förhindrar tillväxt av oönskade mikrober som kan orsaka produktnedbrytning, missfärgning, fläckar eller lukt. Detta uppnås genom att silverjoner blandas i materialet som drickpipen är gjord av*, vilket förhindrar mikrober från att föröka sig. 
   

  Muggen har greppvänliga handtag designade för små händer och ett praktiskt avtagbart hygienskydd. Rymmer 300 ml.

  Rekommenderas från 6 månader.
   

  Alla våra produkter är fria från BPA, BPS, PVC, ftalat och nitrosamin. 
   

  *Oberoende laboratorietester visade en minskning av bakterier med 99,9 % efter 24 timmar. 
  **Den halvmjuka delen av pipen innehåller silverfosfatglas, testat enligt ISO 22196-standard.

 • Specifikation

  Tullkod: 3924100090

  Färg: Rosa