Tommee Tippee

Tommee Tippie sugrörsmugg 300 ml Green

129 SEK

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  Tommee Tippee Superstar sugrörsmugg 300 ml är ett bra alternativ till pipmugg. Det mjuka sugröret i silikon är lätt att dricka genom och barnet behöver inte vinkla muggen så mycket för att dricka ur den. Sugröret gör att ditt barn kan dricka från alla vinklar och de greppvänliga handtagen är perfekt för små händer.
   

  Lätt att rengöra och sterilisera, kan diskas i diskmaskin.
   

  Denna mugg har en smart tvådelad ventil som gör att vätska lätt kan rinna genom sugröret när ditt barn vill dricka, men håller muggen helt spillsäker mellan klunkarna. 
  INTELLIVALVE är en unik anti-spillteknik som garanterar att den här muggen är helt spillsäker. Eftersom den tål inre tryck så läcker inte muggen även om den vänds upp och ner eller skakas. Vår unika ventil både tätar och reglerar vätskeflödet, för att stoppa läckage och för att säkerställa att det är lätt för barnet att dricka. 
   

  Hygien är viktigt och därför använder vi BACSHIELD antibakteriell teknologi. BACSHIELD är en vanlig silverjonteknologi som ger antibakteriellt skydd mot oönskade bakterier, en välkänd metod utan skadliga effekter. Denna teknik förhindrar tillväxt av oönskade mikrober som kan orsaka produktnedbrytning, missfärgning, fläckar eller lukt. Detta uppnås genom att silverjoner blandas i materialet som sugröret är gjort av*, vilket förhindrar mikrober från att föröka sig. 
   

  Alla våra produkter är fria från BPA, BPS, PVC, ftalat och nitrosamin. 
   

  Rekommenderas från 6 månader.

  *Oberoende laboratorietester visade en minskning av bakterier med 99,9 % efter 24 timmar. 
  **Den halvmjuka delen av pipen innehåller silverfosfatglas, testat enligt ISO 22196-standard.

 • Specifikation

  Tullkod: 3924100090

  Färg: Grön