Tommee Tippee

Tommee Tippee Simplee Sangenic Blöjhink Grå/vit

149 SEK
 • Beskrivning

  Tommee Tippee Simplee Sangenic blöjhink är enkel att använda och tack vare sin kompakta storlek kan den enkelt placeras där du behöver den. I badrummet, i barnets rum eller i ett skåp om man vill förvara den lite mer diskret.
  Trots sin kompakta storlek kan denna blöjhink rymma upp till 18 blöjor* på en gång.


  Varje refill ger tillräckligt med antibakteriell film för upp till 180 blöjor*, beroende på storlek och antal du använder. 1 st förmonterad refill medföljer, så hinken är klar att använda direkt.

  100 gånger effektivare än vanliga blöjpåsar eftersom den är Biomaster** skyddad för att döda 99% av farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus Aureus. När filmen omsluter blöjan slutar proteinerna att brytas ned av bakterier, vilket gör att man stoppar processen som orsakar otrevlig lukt.

  Hållbarhet är viktigt! För minskad miljöpåverkan är refillkassetten tillverkad av 98% återvunnen plast. Vår antibakteriella GREENFILM är nu biobaserad och tillverkad av hållbart framställda sockerrör. 

  Observera att Simplee Sangenic endast är kompatibel med Simplee Sangenic refiller. Sangenic TEC & Twist & Clic refiller är inte kompatibla med denna hink.


  *Baserat på användning av blöjor i storlek 1 (2-5 kg) 
  ** Antibakteriellt skydd finns i filmen och inte de andra komponenterna i denna produkt. Filmen är behandlad med Biomaster silverbiocid testad enligt ISO 22196-2011. Använd biocider på ett ansvarsfullt sätt.

 • Specifikation

  Tullkod: 3924900090