Tommee Tippee

Tommee Tippee Simplee Sangenic Refill 3-p

339 SEK
 • Beskrivning

  Tommee Tippee Simplee Sangenic Refill 3-pack.

  Varje refill ger tillräckligt med antibakteriell film för att kapsla in upp till 180 st blöjor*, beroende på storlek och antal som används.

  Vår GREENFILM i flera lager är 100 gånger effektivare än blöjpåsar eftersom den är Biomaster** skyddad för att döda 99% av farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus Aureus. När filmen omsluter blöjan slutar proteinerna att brytas ned av bakterier, vilket gör att man stoppar processen som orsakar otrevlig lukt.

  Hållbarhet är viktigt! För minskad miljöpåverkan är refillkassetten tillverkad av 98% återvunnen plast. Vår antibakteriella GREENFILM är nu biobaserad och tillverkad av hållbart framställda sockerrör. 

  För att garantera optimal funktion samt skydd mot lukter och bakterier rekommenderar vi att du endast använder originalrefiller till din Simplee Sangenic blöjhink. Observera att denna refill endast är kompatibel med Simplee Sangenic Blöjhink, den passar inte till Sangenic XL eller Twist & Clic.
   

  *Baserat på användning av blöjor i storlek 1 (2-5 kg) 
  ** Antibakteriellt skydd finns i filmen och inte de andra komponenterna i denna produkt. Filmen är behandlad med Biomaster silverbiocid testad enligt ISO 22196-2011. Använd biocider på ett ansvarsfullt sätt.

 • Specifikation

  Tullkod: 3923299000