Tommee Tippee

Tommee Tippee Twist & Click Refill 6-p

839 SEK

Färg

Storlek

 • Beskrivning

  Tommee Tippee Twist & Click Refill till blöjhink 6-pack. 

  Varje refill ger tillräckligt med antibakteriell film för att kapsla in upp till 1 månads* förbrukning av blöjor, beroende på storlek och antal som används.

  Vår GREENFILM i flera lager är 100 gånger effektivare än blöjpåsar eftersom den är Biomaster** skyddad för att döda 99% av farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus Aureus. När filmen omsluter blöjan slutar proteinerna att brytas ned av bakterier, vilket gör att man stoppar processen som orsakar otrevlig lukt.

  Hållbarhet är viktigt! För minskad miljöpåverkan är refillkassetten tillverkad av 98% återvunnen plast. Vår antibakteriella GREENFILM är nu biobaserad och tillverkad av hållbart framställda sockerrör. 

  För att garantera optimal funktion samt skydd mot lukter och bakterier rekommenderar vi att du endast använder originalrefiller av märket Twist & Click i din Twist & Click blöjtunna.

  Tommee Tippee Twist & Click Refill är kompatibel med alla Tommee Tippee blöjtunnor med vridfunktion – Twist & Click och Sangenic TEC.

  *Baserat på användning av blöjor i storlek 1 (2-5 kg) 
  ** Antibakteriellt skydd finns i filmen och inte de andra komponenterna i denna produkt. Filmen är behandlad med Biomaster silverbiocid testad enligt ISO 22196-2011. Använd biocider på ett ansvarsfullt sätt.

 • Specifikation

  Tullkod: 3923299000

  Färg: Svart